Sokan képesek mindenhol összeesküvést és idegeneket látni. Ezt a képet a NASA asztronautái készítették a hold túloldaláról az Apollo programban, a holdra szálláskor.

Vannak, akik nem kevesebet állítanak, mint, hogy a képen egy idegen eredetű építmény látható. Ez pedig azért a hold túloldalán van, hogy mi ne vegyük észre. A kép pedig “véletlenül” átcsusszant a NASA rostáján és elfelejtették cenzúrázni, ami azóta is szabadon elérhető a neten bárki számára.

Szerintem ha egy állami ügynökség 50 éve embereket képes küldeni a Holdra, akkor nem hinném, hogy egy ilyen hatalmas hibát követnének el, hogy nem vesznek észre valamit egy képen. Egy olyan valamit, ami ha igaz lenne alapjaiban rengetné meg az emberiség a világról és önmagáról alkotott képét.

Egyébként szerintem a képen csak egy hiba látszik. Épp, ahogy azt a hivatalos magyarázatok is kimondják. Hiba a filmtekercsen, a negatívon, kosz a kamerán, megcsillanó napfény, sérülés a pappíron. Bármelyik okozhatta.

De visszatérve az idegenekre.

Ha már eljönnek egy távoli, vagy épp nem távoli hanem egy közeli csillagrendszerből, akkor miért pont a hold túloldalára építkeznének és onnan figyelnének minket. Figyelnek minket! Itt most ezen van a hangsúly. Akkor nem kellett volna tudniuk, hogy az emberek a holdra készülnek, ha a megfigyelés a cél?! Vagy a szándékos lebukásra játszottak, hogy észrevegyük őket?

Nem hinném, hogy ez lenne a helyzet. Természetesen én is hiszem, hogy van élet máshol is. Azt is gondolom, hogy jártak itt nálunk. Sőt abban is biztos vagyok, hogy most is itt vannak közöttünk. De ez nem az a felvétel, ami azt igazolhatná. Persze sok felvétel van, ami igen, de ez számomra nagyon furcsának tűnik.

Ha jobban megnézzük nem is illik a képre, mintha nem is a Hold felszínén lenne. Egyszerűen nem illeszkedik a tájba. Szerintem az nem a felszínen van. Sőt nincs is ott semmi. Csak egy hiba a felvételen.

A holdon nem véd a Föld mágneses tere és a nagy töltéssel rendelkező kozmikus részecskék vagy a napszéllel érkező töltött részecskék a kamera szenzorjának ütközve különös elváltozásokat okozhatnak. Ez pedig egy ilyen foltnak tűnik számomra. De persze belemagyarázni bármibe bármit lehet. Főleg egy olyan dologgal kapcsoltban, ahol nem lehet utánajárni a dolog valódiságának. Oda menni nem tudunk, így körbenézni sem. Hatalmas állami ügynökségekre meg nagyon könnyű mutogatni, hogy eltitkolnak dolgokat és elfedik az igazságot. Erre mindig sokan felkapják a fejüket.

Az ötletet egy a napiufo.hu oldalon olvasott cikk adta.