Van amiről sokan azt hiszik csak vicc és szórakoztató, senkinek sem árt, hiszen csak poén. De amikor látom én mégis azt érzem, helytelen, tisztességtelen. Épp az imént láttam egy videót, amit egy kedves ismerősöm osztott meg velem, hogy egy néni az elektromos biciklijével épp elhalad néhány lovasszekér mellett. Erre a videóra valaki kevésbé jóérzésű személy pedig alárakott, egy forma 1-ből összevágott hangfelvételt a kommentároktól. Szerintem nem hogy nem vicces de gusztustalan és sértő is. Fel nem bírom fogni ez mégis hogy lehet vicces. Ő csak biciklizik és még csak nem is sejti, hogy a neten fent van ez a videó és ilyen gusztustalan módon, gátlástalanul röhögnek rajt az emberek. Szégyen, hogy van, aki ilyenre vetemedik, ráadásul meggyőződése, hogy ez jó dolog, hiszen csak vicc. Azt meg nem szabad, csak azért, mert ő öreg, közlekedik a biciklijével.

Ez rendkívüli méltatlanság vele szemben, a felvételről sem tud és meg sem tudja védeni magát vele szemben. Mélységesen szégyellheti magát minden olyan ember, aki a legkisebb mosolyt is meg meri engedi magának egy ilyen, vagy ehhez hasonló videó láttán.

A videót nem fogom felrakni a blogra, de úgy gondolom, ha ezt valaki elolvassa biztosan tudni fogja miről is beszélek., hiszen a legtöbbünk már látott ilyen felvételeket. Ha valaki egy bicikliző néni kifigurázását viccesnek találja ott nem a vicc alapjául szolgáló személlyel van a probléma, hanem annak a lelki világával, aki ezt poénnak fogja fel.