Szeptember van és ahogy lassanként majd a természet is leveti nyári ruháját és őszi köntösbe bújik, a Pudli Blog is új színekbe öltözött. A tiszta fehér színt és letisztult egyszerűséget a melegebb, ősziesebb színek váltották fel. A bejegyzéskénél pedig most már megjelennek képek is. A dizájn tekintetében pedig igyekeztem megtartani az egyszerűséget és átláthatóságot továbbra is. A megjelenés összességében szerintem jobban megfelel így már a 2018-as elvárásoknak.

Az első őszi hónapunk, most még nincsen nagy eltérés az augusztus végéhez képest, de mire az első emberes hónap végére érünk már alaposan megváltozik a környezet. Elmennek a költöző madarak, elkezdenek hullani a levelek és napról napra érezhetően egyre hűvösebb lesz, ahogyan hosszabbodnak az éjszakák.

Nekem az április után a szeptember a másik legkedvesebb hónap, mármint az időjárást illetően, ilyenkor anélkül lehet napra menni, hogy megégetne minket. Éjszaka hűvös van, kényelmesen és pihentetően lehet aludni, viszont a délutáni hőmérséklet kellemesen meleg tud lenni még.

Én mindig szerettem, amikor valami változik, átalakul és új arcát mutatja meg, ezért is csodaszép a tavasz és az ősz is. Ilyenkor a természet felkészül mély álmára és hétről hétre figyelhetjük meg, ahogyan minden szépen lecsillapodik. Érdekes módon még az emberekre is hat ez. Ami talán mégsem annyira érdekes, abból a szemszögből nézve, hogy mi is a természet részei vagyunk. Tehát az emberek is kevesebb időt töltenek az utcákon, este kisebb lesz a forgalom a városban és úgy általában több időt töltenek otthon.