Kedves olvasók!

A Pudli Blog nyári szünetet tart!

A nagy melegre való tekintettel a Pudli Blog nyaralni ment. Elég nehéz, koncentrálni és bármilyen munkát végezni a nagy melegben, ez alól a szellemi munka sem kivétel. Ez a nagy meleg rontja a koncentrációs készséget, szóval nem nyüglődők, azzal, hogy próbálok bejegyzéseket írni.

Punnyadok, ülök a légkondi mellett és várom az őszt. A nyár sosem volt a kedvencem, legalábbis az érettségi óta nem. De mivel azzal megszabadultam az iskolai kötöttségektől, így már nem szoktam várni a nyarakat, a túlzott meleg és fullasztó hőség, az elviselhetetlen kánikula miatt.

Talán ideálisabb lett volna kitennem ezt már egy hónapja, viszont most pótólom, a nyár meg még úgy is épp javában tart és egy darabig nem is megy sehova, bár most épp egy kis felfrissülést ígérnek a meteorológusok. Az írás a melegben nem nagyon megy nekem, mint ahogy álltalában semmi sem. A július havi bejegyzések száma eléggé soványkára sikeredett, de most kijelenthetem, hogy az augusztusi sem lesz sokkal bővelkedőbb hónap bejegyzések terén.

Úgy tűnik ez sem lesz már hosszabb, hiába bámulom már egy ideje és állok neki sokadszorra, tehát itt a vége…

Néhány bejegyzésnél többre nem kell számítani, ameddig tart ez a meleg. Mindenkinek további szép nyarat kívánok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük