Kedves Mindenki!

Néhány héttel ezelőtt sajnos kénytelen voltan korlátozni a hozzászólásokat, olyan formában, hogy csak linket nem tartalmazó jelenhetett meg az én jóváhagyásom nélkül. Erre a digitális szemetelők miatt volt kényszerű szükség. Most viszont néhány napja sikerült megoldani a problémát és azóta nem kell törölgetnem a spam-eket a kommentekből. Illetve visszaállítottam, hogy linket tartalmazó hozzászólás is megjelenhet moderáció nélkül, vagyis nem kell manuálisan jóváhagynom.

Azt viszont, hogy ezt hogyan, mivel sikerült megoldanom, nem szeretném leírni, mert akkor azt azok is elolvasnák, akik a spam-eket írják, küldik, azzal viszont lehet a kezükbe adnám a megoldást, miként tudnák, mit kell pontosan kijátszani, hogy folytathassák a szemétkupacok hátrahagyását a blogon.

Na szóval ez szerintem mindenképpen jó hír. Így nem kell alapból tiltani minden linkes kommentet. Azt pedig csak nagyon tudom remélni, hogy a mostani intézkedés minél hosszabb ideig megfelelő védelmet nyújt a kéretlen hozzászólások ellen.

Üdvözlettel: a Pudli Blog szerkesztője