Ma egy hónapos a Pudli. Eredetileg a weblap készítést szerettem volna kipróbálni csak. Nem ismertem a worpress-t, ezért azt hittem nekem kell HTML kódokat írnom, meg sok mást. Aztán gyorsan kiderült, hogy vannak sablonok és mi is pontosan ez az egész tartalomkezelő rendszer dolog. Aztán elgondolkodtam, hogy akkor most mihez kezdjek vele, majd rájöttem, hogy mindig is szerettem volna sok mindent elmondani a világnak, akkor most itt az alkalom. Elkezdtem írogatni, ezt, azt, amazt, ami ép eszembe jutott. A témák többnyire személyes lélekbúvár írások lettek meg amolyan spirituális életszemléletet bemutató blog.

Ebben az egy hónapban volt sok nagy ötlet, felismerés, de volt nagy alkotói válság is. Ez az a bizonyos két hét, amiről már meséltem. De most úgy általában helyére kerülnek a dolgok és a napi vagy majdnem napi bejegyzések folyamatossá válnak és kezdhetjük a következő hónapot.

Valójában két nappal később indult el, mint szerettem volna, mert nem volt domain név. Sokat gondolkodtam és ha eszembe jutott egy jó vagy jónak tűnő, kiderült, már foglalt, így keresgélhettem tovább. Majd egyszer csak ránéztem a kiskutyára, aki az asztal körül kószált és meg is volt a név Pudli. Tehát így született meg a pudli.hu az igazi pudli hatására, akinek természetesen nem ez a neve, de ez most lényegtelen.

Az első bejegyzések amolyan mondjuk meg a világnak ami zavar téma volt. Nagy megelégedést jelentett, hogy “beszólhatok” megmondhatom, hogy mi nem tetszik, majd sokkal inkább egy vélemény blog lett és spirituális útmutató, bemutató bloggá vált. Melyet azóta is ebben a szellemben igyekszek tovább vinni.

Az írásmódot is próbálgattam ebben a hónapban. Igyekeztem érthetően fogalmazni, választékosan, néha sikerült, néha pedig nem. Annak pedig külön örülök, hogy egy hónap után már egyre többen olvassák. Persze az egyre többen itt relatív, de nem saját magamnak írok már és ez jó, jó dolog.

Kíváncsian várom, mit hoz a blog életébe a következő egy hónap, azt meg külön remélem, hogy az azt összefoglaló bejegyzés pedig sokkal összeszedettebb tud lenni majd.